Flashforge Adventurer 3

Tuotekoodi :  23388
EAN :  6970152953070
Yksikkö :  kpl

Flashforge Adventurer 3 on uusin 3D-tulostimien sukupolvi. Siinä on monia innovatiivisia ominaisuuksia, kuten irrotettava ja joustava tulostusalusta, helposti vaihdettava suutin, pilvipalvelusta 3D-tulostus ja integroitu kamera. Sen ominaisuudet tekevät siitä loistavan laitteen oppilaitoksille ja täydellisen 3D-tulostimen kotikäyttöön.

 • Tuotemerkki

399,00 € 399,00 € 399.0 EUR

399,00 €

This combination does not exist.

Qty :
Add to Cart osta

Product Image

Flashforge Adventurer 3

399,00 € 399,00 € 399.0 EUR

399,00 €

399,00 € 399,00 € 399.0 EUR

399,00 €


      

Flashforge Adventurer 3 - Edullinen ja helppokäyttöinen lähtötason 3D-tulostin kameralla

Flashforge Adventurer 3 kuuluu uuden sukupolven intuitiivisiin lähtötason 3D-tulostimiin työpöydällesi. Adventurer 3: lla voit helposti, edullisesti ja mukavasti saavuttaa hyviä 3D-tulosteita. Sisäänrakennetun kameran ansiosta voit seurata 3D-kuviasi verkossa mistä tahansa paikasta ympäri maailmaa. Sen erinomaiset ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen aloittelijoille. Aloita 3D-tulostus nyt - se ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Tässä 3D-tulostimessa on muita innovatiivisia ominaisuuksia, kuten helposti irrotettava tulostusalusta ja helposti vaihdettava suutin. Hallitse sitä kätevästi verkossa Cloud-Printin ja sen sisäänrakennetun kameran avulla. Sen kompakti muotoilu sopii työpöydällesi. Sen ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen 3D-tulostimen oppilaitoksille ja kotikäyttöön.

Tämän lähtötason 3D-tulostimen tuoteominaisuudet:

 • Minimalistinen, tyylikäs ja kompakti muotoilu
 • Suuttimen helppo vaihtaminen - Vaihda suutin vapauttamalla pidike
 • Nopea kuumennus jopa 200 ° C: seen (392 ° F) 50 sekunnissa integroidun ruostumattoman teräsputken ansiosta
 • Integroitu Wifi-yhteys
 • Automaattinen langansyöttö
 • Suljettu asennustila, irrotettava ja joustava lämmitetty tulostusalusta
 • Äärimmäisen hiljainen käytössä - melu vain 45 desibeliä
 • Maailmanlaajuinen etävalvonta sisäänrakennetulla 2 miljoonan pikselin HD-kameralla
 • Värillinen kosketusnäyttö yksinkertaisella käyttöliittymä suunnittelulla
 • Työskentele 3D Cloud -palvelun kanssa - integroitu 3D-tulostusresurssialusta

 

Minimalistinen, tyylikäs ja kompakti muotoilu

Osta nyt Flashforge Adventurer 3 ja hanki työpöydällesi minimalistinen, tyylikäs ja kompakti muotoilu. Se sopii täydellisesti nykyaikaiseen työpaikkaasi ja sulautuu saumattomasti työympäristöösi. Sen hiljaisen toiminnan ansiosta voit työskennellä häiriöttömästi.

Helppo suuttimen vaihto

Vaihtamalla suuttimen voit puhdistaa ja ylläpitää sitä helposti. Jos haluat korvata sen, se on intuitiivinen ja nopea.

Nopea kuumennus 200 ° C: seen 50 sekunnissa

Nopean lämmityksen avulla voit aloittaa ensimmäisen kerroksen tulostamisen 3D-muodossa heti. Ole nopea ja aloita 3D-tulostus heti. Tämä säästää aikaa ja antaa sinun tarkistaa heti, tuottaako laitteesi ensimmäisen kerroksen puhtaasti.

Integroitu Wifi-yhteys

Integroidun Wifi-moduulin avulla voit laittaa 3D-tulostimesi oikeaan paikkaan ilman ärsyttäviä kaapeleita. Kytke se kotiverkkoosi, tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen.

Automaattinen tulostuslangan syöttö

Onko sinulla ongelmia tulostuslangan asentamisessa? Flashforge Adventurer 3: n kanssa vaikeudet ovat menneisyyttä. Aseta hehkulanka vain automaattiseen langansyöttölaitteeseen ja laite huolehtii kaikesta muusta.

Suljettu tulostustila ja irrotettava ja joustava lämmitetty tulostualusta

Suljettu tulostustila mahdollistaa 3D-tulostuksen ABS: llä ja tulostuslangalla, joka on taipuvainen vääristymään. Tulostuksen jälkeen voit poistaa valmiit esineet helposti ja vahingoittumattomasti joustavalta tulostusalustalta.

Helppo käyttö kosketusnäytön ja maailmanlaajuisen hallinnan kautta 3D Cloud -palvelun ansiosta

Flashforge Adventurer 3: lle on ominaista sen erittäin yksinkertainen ja intuitiivinen käyttö kosketusnäytön kautta. Yhteensopivuutensa ansiosta voit hallita sitä maailmanlaajuisesti 3D Cloudin avulla.

3D Cloud - integroitu 3D-tulostusalusta

3D Cloud on integroitu 3D-tulostusalusta. Se tarjoaa sinulle ilmaisen tallennustilan (rekisteröidy verkossa), varmuuskopion ja tiedostojen jakamisen, vuorovaikutuksen muiden käyttäjien kanssa, CAD-tulostustiedostojen automaattisen viipaloinnin. Se tarjoaa sinulle myös ilmaisen mallitietokannan ja 3D-tulostusprosessien online-hallinnan. Siirrä, tarkkaile ja hallitse useita 3D-tulostimia helposti.

    Flashforge Adventurer3 Flashforge Adventurer3 Flashforge Adventurer3 Flashforge Adventurer3 Flashforge Adventurer3 Flashforge Adventurer3 Flashforge Adventurer3 Flashforge Adventurer3 Flashforge Adventurer3 Flashforge Adventurer3 Flashforge Adventurer3 Flashforge Adventurer3 Flashforge Adventurer3

Viimeksi katsottuja tuotteita

Vaihtoehtoisia tuotteita:  Vertaa
[26036] Creality CR-200B
Creality CR-200B
419,00 € 399,00 € 399.0 EUR