Flashforge Inventor

Tuotekoodi :  22330
EAN :  634654249739
Yksikkö :  kpl

Flashforge Inventor on yksi markkinoiden täsmällisimmistä Dual Extruder 3D -tulostimista kuluttajille ja ammattilaisille. Säädettävällä kerrosresoluutiolla vain 50 mikroniin saakka, ultra-sileät pinnat ovat mahdollisia. Lisäksi siinä on suljettu rakennuskammio ja sitä voidaan ohjata kosketusnäytön avulla.

  • Tuotemerkki

995,00 € 995,00 € 995.0 EUR

995,00 €

This combination does not exist.

Qty :
Add to Cart osta

Product Image

Flashforge Inventor

995,00 € 995,00 € 995.0 EUR

995,00 €

995,00 € 995,00 € 995.0 EUR

995,00 €


      

Dual Extruder 3D -tulostin Flashforge Inventor - 3D-tulostus on parempi kahdella

Vain mielikuvitus on rajana. Loppujen lopuksi hienot keksinnöt alkavat usein rohkeista ideoista. Kanssa kaksi 3D-tulostus päätä , jotka toimivat yhdessä rakentaa jopa kaikkein monimutkaisimpia kuvioita. Toinen 3D tulostuspää tekee tulostetta, ja toinen liukoista tukimateriaalia. Tulostuksen jälkeen upota se yksinkertaisesti veteen tukimateriaalin liuottamiseksi . 

Tärkeimmät tuoteominaisuudet:

  • Kaksoispuristimen FFF 3D-tulostin - Toimii tukirakenteen kanssa
  • Kosketusnäyttö on helppokäyttöinen
  • Suljettu tulostuskammio - minimoi vääntymisen
  • Avoinna ulkopuolisille filamentteille
  • Korkea resoluutio: Jopa 50 mikronia
  • Jatka toimintoa sähkökatkon jälkeen

Flashforge Inventor on yksi markkinoiden täsmällisimmistä Dual Extruder 3D -tulostimista . Säädettävällä kerrosresoluutiolla 50 mikroniin saakka , ultra-sileät pinnat ovat mahdollisia. Testaa ja säädä mallit ensin alhaisella resoluutiolla nopeampien tulostusaikojen saavuttamiseksi. Kun se on lopullinen muotoilu, tulosta se 50 mikronin tarkkuudella, joka varmasti kääntää päät.

Valmistustarkkuus: 50-400 mikronia

Optimoitu ABS 3D-tulostukseen.

Onko ABS-vääntymisessä ongelmia? Ei Inventorilla.

Lämpöä säätelevät anturit Flashforge Inventor -laitteessa on hienosäädetty pitämään tulostuskammion lämpötila optimaalisissa olosuhteissa, jotta ABS-filamentti tulostuu optimaallisessa lämpötilassa. Anturi tunnistaa lämpötilan erot automaattisesti ja aktivoi sisäänrakennetut puhaltimet kammion lämpötilan optimoimiseksi. Joten ABS 3D-tulostus työsi on täydellinen ilman vääristymistä.

Täydellinen PLA 3D-tuloste.

Vain Inventorilla.

Välitön jäähdytys tulostuslankojen suulakepuristuksen yhteydessä on ydin, mikä määrää menestyksen PLA-valmistuksessa. Koska PLA muuttuu notkeaksi kuumennettaessa, 3D-tulostimen, jolla on oikea lämpötilanhallinta niin siinä pysyminen on ratkaisevan tärkeää. Flashforge Inventorin kaksoispuristimen tuulettimet ovat etulinjassa varmistaen, että PLA jäähdytetään välittömästi tulostaessa. Kaksi jäähdytyspuhallinta takana pitävät rakennuskammion optimoidulla lämpötila-alueella.

Eksoottinen filamentti on tervetullut tänne.

Joustavat, komposiitti- ja liukoiset materiaalit.

Edistyksellinen suulakepuristin pystyy lisäaineiden valmistukseen eksoottisilla rakennusmateriaaleilla. Flashforge Inventorilla 3D-tulostamisesta tulee enemmän kuin vain ABS ja PLA. Mene eteenpäin ja melkein millä vaan filamentilla.

Sisäänrakennettu kamera.

Seuraa tulosteita kameralla

Tarkastele ja tarkkaile kohteen edistymistä sisäänrakennetulla kameralla yhdistämällä sovellukseen. Joten vaikka olisitkin liikkeellä tai toimistossa, voit nähdä etäyhteydessäsi mallisi herättävän elämää. Missä ikinä oletkin.

Odottamaton sähkökatko?

Ei ongelmaa. Jatka valmistusta.

Flashforge Inventorin sisäinen muisti säilyttää 3D-tulosteen edistymisen. Joten äkillinen sähkökatkos ei vaikuta rakennuksen etenemiseen. Inventor jatkaa  valmistusta sähkökatkon jälkeen.

Ensiluokkainen tulostus.

Tiukka laadunvalvonta.

Flashforge tekee yhteistyötä maailman parhaiden toimittajien kanssa sisäisten komponenttiemme, kuten moottorien ja virtalähteiden, kanssa. Kaikki muoviosat on ruiskuvalettu. Varmistamme erityisen huolellista ja huolellista tuotetta luotaessa. Jokainen Flashforge Inventor käy läpi tarkan laatutestin yli 48 tunnin ajan. Joten jokainen toimitettu 3D-tulostin tuo sinulle hymyjä ja itseluottamusta.Viimeksi katsottuja tuotteita