PrimaSelect CARBON - 1.75mm - 500 g - Dark Gray

Tuotekoodi :  21727
EAN :  7340002101446
Yksikkö :  kpl

PrimaSELECT Hiilikuitu on uusimman sukupolven korkealaatuista materiaalia 3D-tulostimellesi. Meidän PrimaSELECT Hiilikuitu perustuu PETG: hen ja on lujitettu 20 % prosenttia hiilikuiduilla. Tämän ansiosta syntyy erittäin kova hehkulanka, joka sopii erinomaisesti printattuihin osiin, joita voidaan käyttää autoteollisuudessa, droneissa ja RC-osissa.

  39,90 € 39,90 € 39.9 EUR

  39,90 €

  This combination does not exist.

  Qty :
  Add to Cart osta

  Product Image

  PrimaSelect CARBON - 1.75mm - 500 g - Dark Gray

  39,90 € 39,90 € 39.9 EUR

  39,90 €

  39,90 € 39,90 € 39.9 EUR

  39,90 €


        

  PrimaSELECT Carbon on uusimman sukupolven korkealaatuinen materiaali 3D-tulostimellesi. Meidän PrimaSELECT Carbon perustuu PETG materiaaliin ja on vahvistettu 20%.lla hiilikuitua. Tämä tekee erittäin kovan langan, joka sopii täydellisesti tulostetuille osille, joita voidaan käyttää autoteollisuudessa, droneissa ja RC-osissa.


  PrimaSELECT Carbon on erittäin hyödyllinen materiaali, jolla on erittäin ainutlaatuiset ominaisuudet . Sekoitettuna pieniin, hienonnettuihin hiilikuitunäikeisiin PrimaSELECT Carbon- filamentti tarjoaa uskomattoman jäykkyyden, rakenteen ja suuren kerrostenvälisen tartunnan . Koska vääntymisriski on erittäin pieni, PrimaSELECT Carbon on erittäin helppo tulostaa ja sen pinta on matta valmiina. Valmiit tulosteet ovat erittäin jäykkiä ja jäykkyys on erittäin hyödyllinen, jos tarvitset esinettä, jolla on korkea jäykkyys / painosuhde .  PrimaSELECT Carbon ei vaadi lämmitettyä alustaa, mutta jos sinulla on sellainen, aseta se lämpötilaan 35-60˚C saadaksesi todella hyvän ensimmäisen kerroksen tarttuvuuden.


  PrimaSELECT Carbonin hankaavan luonteen vuoksi suosittelemme, että käytät karkaistua terässuutinta tähän filamenttiin. Tavallisen messinkisuuttimen käyttäminen ei ole ongelma, mutta se kuluttaa suuttimen loppuun lyhyessä ajassa.


  PrimaSELECT Carbon tarttuu BuildTak levyyn, lasiin joka on päällystetty lakkasumulla tai liimapuikolla.


  PrimaSELECT Carbon kierretään läpinäkyvälle kelalle, jossa on 500 g korkealaatuista filamenttia. Se on pakattu tukevaan laatikkoon sekä pakattu silikageelillä kosteuden välttämiseksi.


  Viimeksi katsottuja tuotteita