PrimaSelect PLA - 1.75mm - 750 g - Metallic Red

Tuotekoodi :  23479
EAN :  7340002114255
Yksikkö :  kpl

PrimaSELECT PLA on erittäin mukava 3D-tulostusmateriaali, se ei ole myrkyllinen ja sillä ei ole epämiellyttävää hajua sen kanssa tulostettaessa. Lämpöominaisuuksiensa ansiosta on helppo saada upeita tulosteita.

  29,90 € 29,90 € 29.900000000000002 EUR

  29,90 €

  This combination does not exist.

  Qty :
  Add to Cart osta

  Product Image

  PrimaSelect PLA - 1.75mm - 750 g - Metallic Red

  29,90 € 29,90 € 29.900000000000002 EUR

  29,90 €

  29,90 € 29,90 € 29.900000000000002 EUR

  29,90 €


        

  PrimaSELECT PLA  on erittäin mukava 3D-tulostusmateriaali, se  ei ole myrkyllinen  ja sillä ei ole epämiellyttävää hajua sen kanssa tulostettaessa. Lämpö ominaisuuksiensa ansiosta on helppo saada upeita tulosteita. PrimaFilament filamentti tulee läpinäkyvällä kelalla, jonka avulla on helppo nähdä, kuinka paljon lankaa kelalla on jäljellä.

  Polymaitohappo (PLA) on biologisesti hajoava polymeeri, jota tuotetaan maitohaposta, joka voidaan fermentoida viljelykasveista, kuten maissi.


  PrimaSELECT PLA  on hiukan kiiltävä ulkonäöltään, kun tulostus on valmis. PrimaSELECT PLA tarjoaa  myös laajan valikoiman kauniita ja eläviä värejä, joissa on hieno ilme ja jotka perustuvat RAL-värijärjestelmään, mikä puolestaan ​​takaa, että saat saman värin joka kerta, kun tilaat uuden filamentin.


  Uuden  PrimaSELECT PLA -valikoiman avulla  olemme onnistuneet tekemään PLA: n, jonka tulisi sopia suurimpaan osaan tarpeitasi. PrimaSELECT PLA  on ns.  Muokattu PLA  ja on noin  12 kertaa vahvempi kuin tavallinen PLA . Tämä johtuu iskumuuntajasta, joka on sekoitettu parhaiden raaka-aineiden kanssa, jotka on valittu huolellisesti.


  PrimaSELECT PLA  tuntuu hieman pehmeämmältä kosketukselta kuin tavallinen PLA, se on myös taipuisampi, mikä tekee siitä täydellisen kaikille tulostimille, mukaan lukien tulostimet, joissa on Bowden-asetukset.


  Tulokset eivät ole kaukana hämmästyttävästä ja materiaali on  erittäin vahvaa  erittäin hyvällä välikerroksen tarttumisella. Tämä avaa myös uuden maailman PLA: n käyttöön. Tähän asti  PLA on ollut hauras eikä kovin vahva, mutta tällä uudella tuotteella voit käyttää sitä sovelluksiin, joille ennen tarvitsit ABS: ssää. Koska PrimaSELECT PLA:ssa  on erittäin pieni kutistuminen ja koska et tarvitse lämmitettyä alustaa,  sitä on helppo käyttää kaikissa FDM / FFF-tulostimissa. Vääntyminen ei ole tekijä, joka sinun on otettava huomioon käytettäessä  PrimaSELECT PLA: ta eikä se myöskään vääristy, kun tulosteet tehdään, mikä on yleistä halvempien materiaalien keskuudessa. Ominaisuudet vähentävät myös lankaa vähemmän taipuvuutta kosteutta absorboivasta kosteudesta, mikä on valtava harppaus eteenpäin ja antaa sinulle suuren hyödyn varastoinnissa. Jos tulostimessa on lämmitetty alusta suosittelemme, että käytät lämpötila-asetusta 40–60 ° C.


  Jos sinulla on kaksi tulostuspäätä ja aiot tulostaa tuella, suosittelemme, että käytät  PrimaSELECT PVA: ta,  joka sitoutuu hyvin ABS: iimme ja on helppo poistaa,  PrimaSELECT PVA  liukenee jopa veteen.


  PrimaSELECT PLA  tarttuu BuildTakiin tai lasilevyyn, joka on päällystetty lakkasumulla tai liimapuikolla.


  PrimaSELECT PLA  kelataan läpinäkyvälle kelalle, jossa on 750 g korkealaatuista filamenttia. Se on pakattu tukevaan laatikkoon ja pakattu silikageelillä kosteuden välttämiseksi.


  PrimaSELECT PLA  on saatavana halkaisijakoolla 1,75 mm ja 2,85 mm.


  Huippuluokan tehtaamme on varustettu viimeisimmällä lasermittaustekniikalla varmistaaksemme, että saat filamentin, jolla on erittäin tarkka halkaisija ja pyöreystoleranssi. Tämä puolestaan ​​tekee filamentin, joka on yhteensopiva nykyisten markkinoiden yleisimpien tulostimien kanssa.  


  Miksi minun pitäisi käyttää PrimaSELECT PLA: ta?


  Jopa 12 kertaa kovempi kuin tavallinen PLA

  Erittäin helppo tulostaa, jopa matalissa lämpötiloissa

  Erittäin pienet vääntymisriskit

  Se on biohajoava

  Ei epämiellyttävää hajua

  Viimeksi katsottuja tuotteita