PrimaSelect PVA HT - 1.75mm - 500 g - Natural

Tuotekoodi :  22832
EAN :  7340002102863
Yksikkö :  kpl

PrimaSELECT PVA HT (polyvinyylialkoholi) on vesiliukoinen materiaali, jota käytetään useimmiten tukimateriaalina.

PVA tulostaa läpikuultavia hiukan keltaisella sävyllä. Sitä käytetään useimmiten kaksoispuristimella varustetuissa 3D-tulostimissa, joissa yksi suulakepuristin tulostaa ensisijaisen materiaalin (kuten ABS tai PLA) ja toinen tulostaa tämän helposti liukenevan materiaalin tukemaan ominaisuuksien ylittymistä.

  49,90 € 49,90 € 49.9 EUR

  49,90 €

  This combination does not exist.

  Qty :
   OSTOSKORIIN osta

  Product Image

  PrimaSelect PVA HT - 1.75mm - 500 g - Natural

  49,90 € 49,90 € 49.9 EUR

  49,90 €

  49,90 € 49,90 € 49.9 EUR

  49,90 €


        

  PrimaSELECT PVA HT  (polyvinyylialkoholi) on vesiliukoinen materiaali, jota käytetään useimmiten tukimateriaalina.


  PVA tulostaa läpikuultavia hiukan keltaisella sävyllä. Sitä käytetään useimmiten kaksoispuristimella varustetuissa 3D-tulostimissa, jolloin yksi suulakepuristin tulostaa ensisijaisen materiaalin (kuten ABS tai PLA) ja toinen tulostaa tämän helposti liukenevan materiaalin tukemaan ominaisuuksien ylittymistä.


  PrimaSELECT PVA HT: ssä on korkeampi tulostimen lämpötila kuin PVA + -mallissa . Tämä tekee siitä sopivan materiaaleille, kuten ABS, ASA, TPU ja muut korkean lämpötilan tulostimen materiaalit.

  Se toimii myös tulostimissa, joissa on lämmitetyt kammiot.


  PrimaSELECT PVA HT on täydellinen tukimateriaali ABS: lle ja PETG: lle, koska se liukenee veteen. Tämän materiaalin avulla voit tehdä erittäin monimutkaisia ​​tulosteita, esimerkiksi jos tarvitset onttoa tulosta. Tulosta kahdella suulakepuristimella ja laita sitten valmiin tulosteen veteen ja tarkkaile tukimateriaalin liukenevan.


  Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä haaleaa vettä liuottamiseksi ja veden kiertämiseen.


  Kun tulostat PrimaSELECT PVA HT: llä, suosittelemme, että käytät lämmitettyä sänkyä. Aseta tulostus alusta lämpötilaan ± 80-90˚C parhaiden tulosten saavuttamiseksi.


  PrimaSELECT PVA HT tarttuu BuildTakilla tai lasilevylle, joka on päällystetty lakkasumulla tai liimapuikolla.


  PrimaSELECT PVA HT kelataan läpinäkyvälle kelalle, jossa on 500 g korkealaatuista hehkulankaa. Se on pakattu tukevaan laatikkoon ja pakattu silikageelillä kosteuden välttämiseksi.


  PrimaSELECT PVA HT: tä on saatavana halkaisijakoot 1,75 mm ja 2,85 mm.


  Huippuluokan tehtaamme on varustettu viimeisimmällä lasermittaustekniikalla varmistaaksemme, että saat filamentin, jolla on erittäin tarkka halkaisija ja pyöreystoleranssi. Tämä puolestaan ​​tekee filamentin, joka on yhteensopiva nykyisten markkinoiden yleisimpien tulostimien kanssa.

  Viimeksi katsottuja tuotteita