PrimaCreator EasyPrint FLEX 95A - 1.75mm - 500g - Transparent

Tuotekoodi :  24146
EAN :  7340002114620
Yksikkö :  kpl

EasyPrint FLEX TPU on viimeisin flex-materiaalimme, joka keskittyy kestävyyteen, joustavuuteen ja helppoon käyttöön. Se on TPU ( thermoplastic Poly urethene) ja se on yksi yleisimmistä joustavimmista materiaaleista. TPU: lla on monia suuria etuja, koska sillä on minimaalinen vääntyminen, pieni kutistuminen, se on erittäin kestävä. Ja sietää hyvin useimpia kemikaaleja ja öljyjä

  29,90 € 27,00 € 27.0 EUR

  29,90 €

  This combination does not exist.

  Qty :
   OSTOSKORIIN osta

  Product Image

  PrimaCreator EasyPrint FLEX 95A - 1.75mm - 500g - Transparent

  29,90 € 27,00 € 27.0 EUR

  29,90 €

  29,90 € 27,00 € 27.0 EUR

  29,90 €


        

  PrimaSELECT Flex on uudentyyppinen kestomuovinen kopolyesteri (TPC), jolla on erittäin kumimaiset ominaisuudet. Tämä materiaali on täydellinen, kun tarvitset vahvan, mutta silti joustavan hehkulangan . Filamenttimme shorekovuus on 45, mikä tarkoittaa, että se on jäykkä, mutta silti taipuisa.


  PrimaSELECT Flexillä voi luoda joustavia esineitä ja selviytyä kemikaaleista, joita yksikään ABS tai PLA ei siedä. Toinen hieno asia PrimaSELECT Flex -langoisa on sen suuri UV- ja kemiallinen kestävyys . Materiaali voidaan taivuttaa ja venyttää, mutta palautuu aina takaisin alkuperäiseen muotoonsa. Yksi sovellus, jonka perusteella useimmat ihmiset tietävät tämän materiaalin, on matkapuhelimen suojakuoret, joten se on erinomainen käyttää, jos tarvitset materiaalia mallin mukaiseksi, ei päinvastoin.


  PrimaSELECT Flex -lankaa tulostetaan parhaiten lämmitetyn alustan kanssa, jonka lämpötilan tulisi olla 90 - 100 ° C. Sitä voidaan käyttää myös ilman lämmitettyä alustaa tulosteen tyypistä ja koosta riippuen.


  Tulostusnopeus 10-30 mm / s on suositeltavampi materiaalien joustavuuden vuoksi.


  PrimaSELECT Flex- tarttuu BuildTakille tai lasilevylle, joka on päällystetty lakkasumulla tai liimapuikolla.


  PrimaSELECTFlex kelataan läpinäkyvälle kelalle, jossa on 500 g korkealaatuista filamenttia. Se on pakattu tukevaan laatikkoon ja pakattu silikageelillä kosteuden välttämiseksi.


  PrimaSELECTFlex on saatavana halkaisija koolla 1,75 mm ja 2,85 mm.


  Huippuluokan tehtaamme on varustettu viimeisimmällä lasermittaustekniikalla varmistaaksemme, että saat filamentin, jolla on erittäin tarkka halkaisija ja pyöreystoleranssi. Tämä puolestaan ​​tekee langan, joka on yhteensopiva nykyisten markkinoiden yleisimpien tulostimien kanssa.


  Miksi minun pitäisi valita PrimaSELECTFlex?


  Suuri joustavuus 45D: n kovuudella

  Hyvä kemikaalienkestävyys

  Korkea UV-kestävyys

  Hyvä lämmönkestävyys

  Viimeksi katsottuja tuotteita