Takuu, Tuki ja Palautukset


TAKUU


3Dkauppa.com myymissä tuotteissa on 12kk takuu pois lukien filamentit.


Takuuta koskevissa asioissa ole meihin yhteydessä info (at )3Dkauppa.com tai täytä kaavake tästä


Mikäli laite rikkoutuu asiakkaan huolimattomuuden tai itse aiheutetun vian vuoksi asia käsitellään tapauskohtaisesti ja asiakas vastaa itse aiheuttamistaan korjauskuluista.


Takuutapaukset:

Jos jokin komponentti on viallinen tai vaurioitunut 3Dkauppa.com toimittaa asiakkaalle korvaavan osan kuluitta kuten tuotteen valmistaja toimisi samassa tilanteessa. Myyjän vastuulla eivät ole sellaiset viat, joista ostaja on tiennyt kaupantekohetkellä. Myyjän vastuulla ei ole myöskään:


* Tuotteen normaali kuluminen,


* Tuotteen virheellinen käsittely 
Artillery ja Creality sekä muut merkit takuu

              

Siitä päivästä lähtien, kun tuote myydään ja toimitetaan loppuasiakkaalle ensimmäistä kertaa, kuten alkuperäisen asiakkaan ostolasku osoittaa, ARTILLERY takaa, että tuotteessa ei ole materiaali-, muotoilu- tai valmistusvirheitä 12 vuoden ajan (12 ) kuukautta.

 

Vain alkuperäisellä ostajalla on oikeus vaatia takuuta ja takuuaika rajoittuu hänen elinaikaansa. 


Kuluvia osia, joita ei käsitellä, ovat: lämmitinpatruuna, suutin, DC -tuulettimet, LED -moduuli, USB -tikku, litteä joustava kaapeli (FFC tai nauhakaapeli) sekä laakerit"  


Kulutustarvikkeet ”Määritellään tässä tuotteen kertakäyttötuotteiksi, osiksi tai osiksi, jotka ovat luonteeltaan huonontuneet ja kuluneet tuotteen normaalin käytön aikana. 

Elektronisilla osilla on kolmen (3) kuukauden takuu. Katettuja elektronisia osia ovat: emolevy, draiverit, TFT-näyttö, TFT-ohjauskortti, puolijohderele, virtalähde, loppupysäytysanturit, hehkulangan loppumisanturi, rajakytkimet, lämmitettävä tulostusalusta lämmitinelementti sekä termistorit. AC -lämmitetyssä tulostusalustassa lasin tasaisuus on taattu 0,25 mm (korkeimman ja alimman pisteen ero). 


Yrityskäyttöön hankituissa kaikilla laitteilla on 3kk takuu jos sitä ei ole erikseen mainittu


Bambu LabRekisteröidy laitteen käyttäjäksi tukisivuilla  https://bambulab.com/en/support


Bambu Lab wiki on myös erinomainen apu ongelmatilanteissa. https://wiki.bambulab.com/en/homeTakuuaika


Yleinen takuuaika 24kk alkaa päivästä, jolloin tuote on vastaanotettu alkuperäiseltä asiakkaalta. 

Yrityskäytössä 12kk alkaa päivästä, jolloin tuote on vastaanotettu,Rajoitettu takuuaika - 3 kuukautta


Joillakin tuotteilla ja komponenteilla on rajoitettu 3 kuukauden takuu . Ne ovat :

* Ekstruuderi (paitsi suulakepuristimen hammaspyöräkokoonpano)

* AMS:n ensimmäisen vaiheen syöttölaite (lukuun ottamatta AMS-syöttösuppiloa)

* AMS Rotary Spool Pidin (paitsi AMS Spool Claw)

* Sd-kortti ( jos kuulunut laitteen mukaan )

* Mystery Box Components Kit


Kuluvien osien takuu määritys


"Kulutustarvikkeet" määritellään tässä tuotteen kertakäyttöisiksi esineiksi, osiksi tai komponenteiksi, jotka ovat luonnostaan alttiina rikkoutumiselle ja kulumiselle tuotteen normaalin käytön aikana.


Kuluvia osia ovat, määritys allaolevan luettelon mukaan:


* Täydellinen hotend-kokoonpano ja kaikki sen yksittäiset osat

* Ekstruuderin hammaspyöräkokoonpano

* Tulotusalustat, varalevyt tulostusalustalle, kiinteät/nestemäiset liimat

* PTFE-putki ja liittimet

* AMS aktiivinen tukiakselikokoonpano, AMS-käyttöinen tukiakselikokoonpano ja AMS-syöttösuppilo, AMS Spool Claw

* Filamenttien leikkuri, kaavin, filamentinpyyhkimet, aktiivihiili-ilmansuodatin, kuivausaineet, filamentit jne.


Näillä tuotteilla ei ole takuuaikaa, mutta vaihdamme kaikki tuotteet, jotka viallisia valmistusvirheiden vuoksi. 

Päätös näiden tuotteiden korvaamisesta on Bambu Labin harkinnanvarainen ja päätös on lopullinen.        HUOLTO


Huollamme ja korjaamme tuotteet jotka myymme.  Huoltoon liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä tästä
PERUUTTAMISOIKEUS & REKLAMAATIO


OUTLET tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Ne ovat edullisesti myytäviä poistotuotteita.


Palautusoikeus koskee yksityishenkilöitä.Yrityksillä ja yhteisöillä ei ole palautusoikeutta. Eli jos tilaat tuotteita yrityksen nimellä, sinut katsotaan yritysasiakkaaksi ja palautusoikeutta ei ole.ÄLÄ PALAUTA MITÄÄN ENNEN YHTEYDEN OTTOA 3DKAUPPA.COMILLE!  Saat palautusluvan ja ohjeet heiltä. 3Dkauppa.com toivoo, että asiakkaana olet aina tyytyväinen tilaukseesi, mutta jos jostain syystä kuitenkin kadut ostosta, sinulla on voimassa olevan kuluttajansuojalain mukaisesti 14 päivän peruuttamisoikeus siitä lähtien, kun olet vastaanottanut tuotteen.

Voit tietenkin tarkastella tilaamaasi tuotetta varmistaaksesi, että olet tyytyväinen tuotteeseen. Tuotteen palautus edellyttää käyttämätöntä tuotetta.

Ennekuin olet palauttamassa tuotetta ole yhteydessä meidän asiakaspalveluun info ( at ) 3Dkauppa.com  tai täytä kaavake  tästä


14 PÄIVÄN VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS VERKKOKAUPASSATarjoamme tuotteille 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden verkkokaupassamme. Aletuotteilla noudatamme vastaavaa käytäntöä

Verkkokaupastamme ostetuilla tuotteilla on aina 14 päivän peruuttamisoikeus voimassa olevan kuluttajasuojalain mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että voit asiakkaana palauttaa ostoksesi ilmoittamalla tästä 3Dkauppa.comille 14 päivän sisällä siitä, kun itse olet tai sinun valtuuttamasi henkilö on vastaanottanut tilaamasi tuotteen (peruuttamisaika).Miten toimit, kun haluat palauttaa tuotteen?Kun haluat peruuttaa tuotteen tilauksen, lähetä selkeä ilmoitus 3Dkauppa.comille, että haluat käyttää peruuttamisoikeutta hyväksesi sähköpostitse. Kirjoita peruuttamisilmoitukseen nimesi, osoitteesi ja muut oleelliset tiedot, kuten tilausnumero, laskunnumero ja ilmoitusta koskevan tuotteen nimi. Jos haluat, voit käyttää Kilpailu- ja kuluttajaviraston valmiita lomakkeita palautuksessa.Jos haluat käyttää peruuttamisoikeutta, pitää peruuttamisilmoitus lähettää 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

3Dkauppa.com suosittelee, että lähetät tuotteen hyvin suojattuna, moitteettomassa kunnossa ja alkuperäisessä pakkauksessa. Tuote pitää lähettää takaisin 14 päivän sisällä siitä, kun peruuttamisilmoitus on jätetty 3Dkauppa.comilleJos kyseessä on pakkausvirhe, viallisena saapunut tuote tai mikä tahansa muu meidän virhe, me maksamme palautusrahdin. Tällöin saat palautusilmoitukseen vastauksena koodin jolla voit palauttaa tuotteet rahtivapaasti.Paketin noutamatta jättäminen EI ole lain mukainen palautus. Jos palautusilmoitusta ei tehdä ja paketti palautuu noutamattomana, vähennämme todelliset rahtikustannukset molempiin suuntiin palautettavasta summasta.


HUOM! POISTOTUOTTEILLE EMME ANNA PALAUTUSOIKEUTTA
MAKSUN PALAUTTAMINEN
Käyttäessäsi peruuttamisoikeutta 3Dkauppa.com maksaa takaisin summan, jonka olet maksanut tuotteesta ja toimituskuluina (tämä ei koske kuitenkaan ylimääräisiä toimituskuluja, jotka ovat aiheutuneet siitä, että olet valinnut jonkun muun kuin tarjoamamme edullisimman toimitustavan). Tilauksen osapalautuksissa toimituskuluja ei makseta takaisin. Jos tilaus on toimitettu oikein eikä tuotteissa ole vikaa, palautuksen kustannuksista vastaa asiakas. Palautusilmoituksen teon jälkeen sinulla on 14 pv aikaa palauttaa tavarat. Mikäli palautusta ei ole tehty, katsotaan palautusilmoitus rauenneeksi.


Palautusoikeus ei koske tuotteita, joiden arvo on alle 30 €.


Lisätietoja palautusoikeudesta löydät esimerkiksi Kuluttajaviraston internet-sivuilta osoitteesta  www.kuluttajavirasto.fiVÄHENNYSSinulla on oikeus avata pakkaus ja tutkia ostostasi. Kuitenkin siten, että tuote ja sen pakkaus ovat vielä myyntikelpoisia tutkimisen jälkeen.


Huomio! Et kuitenkaan saa ottaa tuotetta käyttöön. Tuote ei käyttöönoton jälkeen oikeuta enää täyteen hinnanpalautukseen.
KÄYTTÖÖN OTETUT TUOTTEET


HUOMIO! Käyttöönotettujen tuotteiden palauttamisessa on seuraavat ehdot:


1.   Pakkauksen sisältö on täydellinen ja pakkaus on täysin ehjä. Toisin sanoen mitään ei saa puuttua ja tuotteet on pakattu alkuperäiseen myyntipakkaukseen kuten ne olivat uutenakin.


2.   Tuote on ehjä ja siistissä kunnossa


3.   Käytetystä tuotteesta EI makseta täyttä hintaa takaisin vaan siitä vähennetään arvonalennus. Palautettava summa on noin 50-60% ostohinnasta. Käytetyt tuotteet myydään verkkokaupassamme samalla hinnalla eteenpäin, kuin mitä niistä on palautettu asiakkaalle.


3Dkauppa.com palauttaa saadut maksut mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 14 päivän sisällä siitä, kun 3Dkauppa.com on vastaanottanut peruuttamisilmoituksesi. 3Dkauppa.comilla on oikeus pidättyä maksujen palautuksesta siihen asti, kun tuote on palautettu 3Dkauppa.comille tai kun olet osoittanut lähettäneesi tuotteen takaisin. Maksu palautetaan sinulle takaisin sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt tuotteen tilatessasi, ellei muuta ole sovittu tai ellei tällaiselle maksun palautustavalle ole estettä. .


Palautukset tehdään noudattaen niitä ohjeita, jotka annetaan verkkosivuilla tai 3Dkauppa.com ostoehdoissa.REKLAMAATIO3Dkauppa.com vakuuttaa, että jokainen tuote on tutkittu tarkasti ennen kuin se lähetetään asiakkaalle. Jos tuote siitä huolimatta on vaurioitunut tai virheellinen, korvaa 3Dkauppa.com asiakkaalle tuotteen sekä toimituskulut. Jos asiakas haluaa uuden tuotteen vaurioituneen tilalle, täytyy hänen tehdä uusi tilaus.


Helpointa sinulle asiakkaana on tehdä reklamaatio 3Dkauppa.comille sähköpostilla. Muistathan liittää mukaan kuitin tai laskun, jotta voit varmistaa oikean hinnan.
3Dkauppa.com ei lunasta postiennakolla toimitettuja palautustuotteita. Muista pakata tuote hyvin, koska olet asiakkaana vastuussa tuotteen lähettämisestä 3Dkauppa.comille.


Mahdollisissa kiistatapauksissa 3Dkauppa.com noudattaa kulut​tajariitalautakunnan suosituksia.