PrimaSelect ABS+ Flame Retardant - 1.75mm - 500 g - Black

Tuotekoodi :  21722
EAN :  7340002101521
Yksikkö :  kpl

Tulenkestävä / hidastava kestomuovi filamentti on korkealaatuista materiaalia, joka sopii hyvin vaativaan 3D-tulostukseen, jossa liekinkestävyys on parempi tai vaadittava (sähkölaitteet / tuotteet, autojen osat jne.) Tai jos on mahdollista, että liekki voisi sytyttää muovin palamaan.

  59,90 € 59,90 € 59.9 EUR

  59,90 €

  This combination does not exist.

  Qty :
   OSTOSKORIIN osta

  Product Image

  PrimaSelect ABS+ Flame Retardant - 1.75mm - 500 g - Black

  59,90 € 59,90 € 59.9 EUR

  59,90 €

  59,90 € 59,90 € 59.9 EUR

  59,90 €


        

  PrimaSELECT ABS + on seuraavan sukupolven ABS- filamentti. Tämän filamentin avulla koet paljon vähemmän vääntymistä ja halkeilua. Tulet myös huomaamaan, että PrimaSELECT ABS +: lla on melkein täydellinen kerroksen tarttuvuus, mikä tietysti johtaa kauniimpiin tulosteisiin. Mekaaniset ominaisuudet ovat myös lisänneet tekemään PrimaSELECT ABS+:sta erittäin vahvan. Tämä filamentti on täydellinen valinta, kun haluat tulostaa esineitä, jotka vaativat suurta lujuutta ja erittäin suurta iskunkestävyyttä.

  PrimaSELECT ABS + (akryylinitriilibutadieenistyreeni) on materiaali, jota käytetään laajasti sekä teollisuudessa että 3D-tulostimien filamentteina. Se on vahva, kevyt ja erittäin kestävä. Tunnetut Lego-lohkot on valmistettu ABS: stä ja kuten tiedät, se on erittäin iskunkestävä muovikappale. PrimaSELECT ABS + on sitä parempi .

  PrimaSELECT ABS + on erittäin "helppokäyttöinen" materiaali, jota voit tulostaa melkein kuin PLA:ta ja jolla on mattamainen pinta . PrimaSELECT ABS +: lla on myös vähäinen vääntymisriski verrattuna muihin ABS-merkkeihin. PrimaSELECT ABS + on saatavana valitulla kirkkailla väreillä, jotka kaikki perustuvat RAL-värijärjestelmään, mikä puolestaan ​​takaa, että saat saman värin joka kerta, kun tilaat uuden kelan.

  PrimaSELECT ABS + filamentista olemme onnistuneet tekemään ABS:n, mikä erittäin helppo tulostaa ja antaa sinulle upeita tuloksia joka kerta. Tällä filamentilla on erittäin suuri iskulujuus ja se sopii erinomaisesti työkalujen, lelujen ja erilaisten välineiden tulostamiseen. Suhteellisen korkean sulamislämpötilan ansiosta PrimaSELECT ABS + soveltuu myös tulosteisiin, joita tullaan käyttämään kuumissa ympäristöissä. Tulostettaessa PrimaSELECT ABS +:lla voit käyttää hiukan korkeampaa tulostuslämpötilaa kuin keskimääräisellä ABS:llä saadaksesi vielä vahvemman tuloksen. PrimaSELECT ABS +: n erityisominaisuudet tekevät siitä parhaan ABS:n  valikoimassamme. Nyt sinun ei tarvitse huolehtia ongelmista, joihin olet todennäköisesti tottunut tavallisen ABS: n kanssa. Massiivinen vääntyminen, säröillä olevat tulosteet ja huono tulostusalustaan tarttuminen ovat nyt menneisyyttä .

  Jos sinulla on kaksi erillistä tulostuspäätä ja aiot tulostaa tuella, suosittelemme, että käytät PrimaSELECT PVA: ta, joka tarttuu hyvin ABS: ään ja on helppo poistaa, PrimaSELECT PVA liukenee jopa veteen.

  Tulostettaessa PrimaSELECT ABS + langalla suosittelemme käyttämään lämmitettyä tulostusaliustaa. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi aseta alustan lämpötilaksi + 80-90˚C: seen.

  PrimaSELECT ABS + -tarttuu BuildTak-alustalle tai lasilevylle, mikä on päällystetty liimalla tai liimaa vastaavalla aineella.

  PrimaSELECT ABS + kelataan läpinäkyvälle kelalle, jossa on 750 g korkealaatuista filamenttia. Se on pakattu tukevaan laatikkoon ja pakattu silikageelillä kosteuden välttämiseksi.

  PrimaSELECT ABS + on saatavana halkaisijaltaan 1,75 mm ja 2,85 mm.

  Huipputason tehdas on varustettu uusimmalla lasermittaustekniikalla sen varmistamiseksi, että saat lankarullan, jonka halkaisija ja pyöristystoleranssi ovat erittäin tiukat. Tämä puolestaan ​​tekee filamentin, joka on yhteensopiva nykypäivän yleisimpien tulostimien kanssa.

  Miksi minun pitäisi käyttää PrimaSELECT ABS + -lankaa?

  • · Erittäin korkea iskulujuus
  • · Parannetut mekaaniset ominaisuudet
  • · Erittäin hyvä kerroksen tarttuvuus
  • · Korkeampi sulamispiste kuin PLA ja tavallinen ABS
  • · Ei vaarallisia höyryjä

  Viimeksi katsottuja tuotteita