PrimaCreator EasyPrint PLA - 1.75mm - 4x500g - Value Pack Neon

Tuotekoodi :  23572
EAN :  7340002114217
Yksikkö :  kpl

EasyPrint PLA on uusin PLA ja se on valmistettu 100% puhtaista PLA-pelletteistä. PLA on yksi markkinoiden monipuolisimmista ja helppokäyttöisimmistä langoista. Oikeilla asetuksilla voit tulostaa erittäin vahvoja osia, joilla on myös kiiltävä pinta. PLA on täydellinen yksityiskohtaisiin tulosteisiin.

  69,00 € 49,90 € 49.9 EUR

  69,00 €

  This combination does not exist.

  Qty :
  Add to Cart osta

  Product Image

  PrimaCreator EasyPrint PLA - 1.75mm - 4x500g - Value Pack Neon

  69,00 € 49,90 € 49.9 EUR

  69,00 €

  69,00 € 49,90 € 49.9 EUR

  69,00 €


        

  EasyPrint PLA on uusin PLA ja se on valmistettu 100% puhtaista PLA-pelletteistä. PLA on yksi markkinoiden monipuolisimmista ja helppokäyttöisimmistä langoista. Oikeilla asetuksilla voit tulostaa erittäin vahvoja osia, joilla on myös kiiltävä kiiltävä pinta. PLA on täydellinen yksityiskohtaisiin tulosteisiin.


  Polymaitohappo (PLA) on biohajoava polymeeri, jota tuotetaan tärkkelyksestä, joka voidaan fermentoida viljelykasveista, kuten maissi.


  EasyPrint PLA  tuntuu hieman pehmeämmältä kosketukselta kuin tavallinen PLA, se on myös taipuisampi, mikä tekee siitä täydellisen kaikille tulostimille, mukaan lukien tulostimet, joissa on Bowden-asetukset.


  Erittäin pienen kutistumisen vuoksi EasyPrint PLA  on erittäin helppo käyttää kaikissa FDM / FFF-tulostimissa. Vääntymismahdollisuudet ovat erittäin pienet EasyPrint PLA: lla ja se toimii hyvin ilman lämmitettyä rakennuslevyä, mutta suurempien tulosteiden ja ehdottomasti parhaiden tulosten saamiseksi suosittelemme lämmitettyä rakennuslevyä. Lämpötila-asetus 40–60 ° C tekee vedoksista vielä paremmat.


  EasyPrint PLA -merkinnät BuildTak-, PEI- tai lasilevyllä, joka on päällystetty liimasumulla tai liimapuikolla.


  Täyttä tavaraa!

  Jokaisella EasyPrint-kelalla on täydellisesti kierretty filamentti, jonka paino on 1 kg tai 3 kg tarpeitasi riippuen. Kun vertaat hintaa ja suorituskykyä, EasyPrinttiä on vaikea voittaa!

   

  Laaja lämpötila-alue

  Korkean laadun ja lisäaineiden puuttumisen ansiosta tämä filamentti voidaan tulostaa erittäin laajalla lämpötila-alueella. Suositeltava lämpötila on 185 ° - 220 °

   

  Täydellinen halkaisijan toleranssi

  EasyPrint  on tehty yhdeksi parhaimmista filamentti markkinoilla. Halkaisijan toleranssi +/- 0,02 mm ja jatkuva pyöreys. Filamenttia hallitaan koko valmistusprosessin ajan sen varmistamiseksi, että saat täydellisen filamentin joka kerta tilaamalla. Tämä parantaa tulosteitasi eikä aiheuta tukkeutumista

   

  Tarkkaillaan jatkuvasti

  valmistusprosessin aikana laseria käytetään mittaamaan lankaa, jotta voimme saavuttaa tarkkuuden +/- 0,02 mm toleranssilla

   

  Täydellinen puolaaminen

  Kun katsot ensimmäistä kertaa EasyPrint-kelaa, huomaat täydellisen kelan. Jokainen kerros on täydellisesti rullattu ilman päällekkäisyyksiä tai edellisen kerroksen ylittämistä. Tämä varmistaa, että materiaali on sotkeutumaton eikä aiheuta sinulle ongelmia, vaikka suunnitteletkin hyvin pitkiä tulosteita.

   

  Myrkytön ja biohajoava

  EasyPrint on valmistettu 100% puhdasta PLA-pellettiä. Puhtaan materiaalin ansiosta EasyPrint vastaa nykyaikaisen ympäristöturvallisen PLA: n vaatimuksiin ja on REACH- ja RoHS-direktiivin mukainen. EasyPrintissä ei ole lisäaineita, mikä on yksi syy erittäin helppokäyttöisyyteen.

   

  Merkkilaskuri kelalle

  Jokaisessa easyprint kelassa  on erittäin älykäs pituuden osoitin. Tämän ansiosta on paljon helpompaa seurata, kuinka paljon lankaa jää kelalle.

   

  EasyPrint-  tarttuu hyvin, BuildTak-, PEI- tai lasilevylle, joka on päällystetty liimasumulla tai liimapuikolla. Lämmitettyä alustaa ei tarvita, mutta jos sinulla on se, suosittelemme lämpötilaksi 40 ° - 60 °

   

  EasyPrint  pakataan hyvin suojattuna, joka tyhjiötiivistetään kuivausaineella alhaisen kosteuspitoisuuden ylläpitämiseksi.

   

  EasyPrint on saatavana eri läpimittaisina  , painoisina ja saatavana monilla eloisilla, kauniilla väreillä, sekä kiinteillä että läpinäkyvillä.

  Viimeksi katsottuja tuotteita