Magigoo PA (Nylon) 50ml

Tuotekoodi : 
EAN :  2117821022116
Yksikkö :  kpl

Onko sinulla vääntymisongelmia 3D-tulostuksessa? Sitten MAGIGOO on helppokäyttöinen 3D-tulostusliima, joka on suunniteltu ratkaisemaan ensimmäisen tarttumattoman kerroksen (vääntymisen) ongelmat.

  24,90 € 24,90 € 24.900000000000002 EUR

  24,90 €

  This combination does not exist.

  Qty :
   OSTOSKORIIN osta

  Product Image

  Magigoo PA (Nylon) 50ml

  24,90 € 24,90 € 24.900000000000002 EUR

  24,90 €

  24,90 € 24,90 € 24.900000000000002 EUR

  24,90 €


        

  Onko sinulla vääntymisongelmia 3D-tulostuksessa? Sitten MAGIGOO on helppokäyttöinen 3D-tulostusliima, joka on suunniteltu ratkaisemaan ensimmäisen tarttumattoman kerroksen (vääntymisen) ongelmat. Tämä on yleisin ongelma 3D-tulostuksessa käytettäessä FFF / FDM-tekniikkaa.
  Magigoo-liiman tuoteominaisuudet:

 • Liimakynän ansiosta 3D-tulosteet tarttuvat helposti pintaan
 • Vähentää vääntymistä minimiin
 • Säästä aikaa, filamenttia ja hermoja

 • MITÄ: 

  Magigoo PRO -liimat on suunniteltu ammattikäyttöön työskentelemään yksinomaan teknisten filamenttien kanssa. Nämä ammattikäyttöön tarkoitetut liimat varmistavat, että tulosteet tarttuvat lujasti, kun sänky on kuuma ja että osa on helppo poistaa, kun se on jäähtynyt, ja liimajäämät on myös puhdistettavissa helposti. 

  SISÄLTÖ:

  • MAGIGOO PA on suunniteltu ammattikäyttöön, käytettäväksi yksinomaan polyamidifilamenttien kanssa. Suunniteltu ja testattu toimimaan eri PA (nylon) ja kuituvahvistettujen filamenttimerkkien kanssa.
  • MAGIGOO PC on suunniteltu toimimaan yksinomaan polykarbonaattityyppisten filamenttien ja kuituvahvisteisten muunnelmien kanssa.
  • MAGIGOO PP on suunniteltu toimimaan yksinomaan polypropeenifilamenttien kanssa
  • MAGIGOO ORIGINAL on suunniteltu toimimaan erilaisten filamenttien kanssa, mukaan lukien useimmat PLA-, ABS-, HIPS-, PETG- ja TPU-filamenttityypit.

  MITEN:  

  • Ravista pulloa.
  • Levitä halutulle alueelle painamalla kärkeä (aktivoimalla sisempi venttiili) ja levittämällä tarpeen mukaan.
  • Tulosta filamenttia tulostimen valmistajan suositusten mukaisesti
  • Anna jäähtyä ja poista . Tulostuksen pitäisi ponnahtaa heti pois
  • Puhdista pyyhkimällä kostealla liinalla (vedellä). 

  TURVALLISUUS:

  Nämä tuotteet on tarkoitettu ammattikäyttöön. Lue ohjeet huolellisesti ennen käyttöä. 

  Tämän tuotteen käyttö muun kuin määritellyn tyyppisten filamenttien kanssa voi aiheuttaa liiallista tarttumista ja vahingoittaa rakennuspintaa.

  Joissakin tuotteissa voi olla syövyttäviä ja silmiä ärsyttäviä aineita. Pese kätesi käytön jälkeen. Suositellaan käytettäväksi kumikäsineitä. Lue käyttöturvallisuustiedotteet tai ota tarvittaessa yhteyttä valmistajaan. 

  Pullon applikaattorissa on jousiventtiili. Aktivoi se painamalla kärki tiukasti tulostusalustaa vasten. Kun painat pullon sivuja, varmista, että applikaattori ei tule ulos.

  VINKKEJÄ:

  Suurempia tulosteita varten suositellaan 20 mm: n reunaa eli brimmiä

  Jos tarttuvuus on liian suuri, on suositeltavaa kostuttaa tulostusliima pienellä määrällä vettä hitaasti työntäen sitä osan alapuolelle. Kaikki mitä tarvitset 3D-tulosteiden tarttumiseen.

  Magigoo on helppokäyttöinen 3D-tulostusliima, joka on suunniteltu vastaamaan ”ensimmäiseen kerrokseen, joka ei tartu ongelmaan”. Vahva tarttuvuus 3D-tulosteen ja lämmitetyn rakennuslevyn välillä varmistetaan Magigoo-levitystä käytettäessä. Todellinen taika alkaa kuitenkin, kun tulostus on valmis: odota vain, että levy jäähtyy ja poista tulosteet vain sormella! Lisäksi Magigoo auttaa estämään vääntymistä. Eikö se ole taikaa? Huolimatta siitä, oletko harrastaja tai ammattilainen - on erittäin palkitsevaa, että 30 tunnin tulostus on täydellinen ilman vääntymiä ja että se vapautuu helposti kun se on jäähtynyt.


  Yli 100 sovellusta

  Nylon


 • Viimeksi katsottuja tuotteita

  Vaihtoehtoisia tuotteita:  Vertaa
  [2] 3DLAC PLUS liima 100ml
  3DLAC PLUS liima 100ml
  7,90 € 7,90 € 7.9 EUR
  [23994] PrimaFIX adhesive - Prevent warping
  PrimaFIX adhesive - Prevent warping
  9,90 € 9,90 € 9.9 EUR