BUILDTAK 3D PRINT SURFACE - 235 X 235mm

Tuotekoodi :  24934
EAN :  0715235125021
Yksikkö :  kpl

BuildTak koostuu ohuesta, kestävästä muovilevystä. Se tarttuu 3D-tulostimesi 3D-tulostusalustaan.

  12,90 € 12,90 € 12.9 EUR

  12,90 €

  This combination does not exist.

  Qty :
   OSTOSKORIIN osta

  Product Image

  BUILDTAK 3D PRINT SURFACE - 235 X 235mm

  12,90 € 12,90 € 12.9 EUR

  12,90 €

  12,90 € 12,90 € 12.9 EUR

  12,90 €


        

  BuildTak - 3D-tulostuspinnoite parantaa tarttuvuutta ja vähentää vääntymistä

  BuildTak koostuu ohuesta, kestävästä muovilevystä. Se tarttuu FDM / FFF (Fusion Deposition Modeling) 3D-tulostimesi 3D-tulostusalustaan. Se tarjoaa myös ihanteellisen pinnoitteen 3D-tulostusalustallesi. Lisäksi BuildTak korvaa tarpeen käyttää sinistä maalinauhaa ja polyimidikalvoja, kuten Kapton Tape. BuildTak on valmistettu korkealaatuisista, lämmönkestävistä ulostulokomponenteista ja tarjoaa erittäin vakaan 3D-tulostuspinnan. Mestariteoksesi voivat helposti tarttua pintaan. 3D-tulostuksen jälkeen voit poistaa valmiit osat helposti ja siististi.

  ABS, PLA, HIPS, PET +, TPE ja muiden filamenttien pinta:

  • Toimii ABS, PLA, HIPS, PET +, tiili, puu ja joustava (TPE) ja muiden materiaalien kanssa

  • Nopeampi ja helpompi levittää kuin maaliteippi tai liimat

  • Suojaa tulostusalustasi

  • Lämmönkestävä, kestää kauan ja voidaan vaihtaa ilman muutoksia

  • 3D-tulosteiden vahva tarttuvuus tulostussalustalle - Vähemmän vääntymistä

   

   
   

  BuildTak tarjoaa sinulle seuraavat edut

  Levy toimii täydellisesti ABS-, PLA-, HIPS-, PET +-, tiili-, puu- ja joustoputkien (TPE) ja muiden filamenttien kanssa ilman, että sinun on vaihdettava pintaa. BuildTak ei enää vaadi esikäsittelyä lakoilla tai asetonilietteellä!

  Sen avulla voit helposti levittää tyhjää 3D-tulostuspatjaa ja puhdistaa valmiit komponentit kokonaan ilman liimajäämiä.

  Kestävyys ja optimaalinen hoito voivat kestää tunteja ja tarjoavat samalla laajemman suojan alkuperäisen 3D-tulostuspedin pinnalle.

  Luo optimaalisen yhteyden 3D-tulostusobjektisi ja asennustilan pinnan välille koko 3D-tulostusprosessin aikana estäen taipumista. Kun työ on valmis, 3D-tulostusobjekti voidaan poistaa puhtaasti pienellä vaivalla.

  BuildTak koostuu patentoitavasta lämpöä kestävästä materiaalikoostumuksesta. Se on suunniteltu kestämään tyypilliset 3D-tulostuslämpötilat. Käytä sitä vain lämmitetyssä tulostuspaperissasi (esim. 110-125 ° C). BuildTak on palonestoaine.

  BuildTak yksinkertaisesti toimii!

   

  Työskentele ABS, PLA, HIPS, PET +, tiili, puu ja joustava (TPE) kanssa

  Toimii ABS-, PLA-, HIPS-, PET +-, tiili-, puu- ja joustavien (TPE) filamenttien kanssa. Lisäksi olemme onnistuneesti kiinnittäneet nailonia ja T-lasia (PETT) ohuella kerroksella pestävää liimaa BuildTak-pinnalle.

  Se on paljon helpompi asentaa kuin tavalliset nauhat tai kalvot ja vähemmän rakkuloita.

  Suojaa rakennustasosi pintaa

  Lämmönkestävä ja kestävä, sitä voidaan käyttää uudelleen moniin peräkkäisiin 3D-tulosteisiin. Voit käyttää erilaisia ​​filamentteja eri materiaaleilla muuttamatta 3D-tulostuspintaa.

  Luo optimaalinen yhteys 3D-tulostuskohteen ja rakennusalustan välille. Tämä lisää merkittävästi todennäköisyyttä, että esineesi pysyy paikallaan koko 3D-tulostusprosessin ajan. Valmistusprosessin jälkeen esine poistetaan sitten helposti suunnittelupinnalta.

   

  FAQ - Usein kysytyt kysymykset

   

  Mikä on BuildTak?

  BuildTak on ihanteellinen 3D-tulostuspinta FFF / FDM / Fusion Layer 3D -tulostimellesi. Se tarjoaa sinulle paremman vaihtoehdon nauhojen tai kuumuutta kestävien kalvojen (esim. Kapton) käyttämiselle FFF / FDM 3D -tulostimen rakennusalustalla. BuildTak koostuu patentoidusta materiaalista. 3D-tulostuslevyssä on lämmönkestävä liimapohja, joten voit kiinnittää sen helposti rakennusalustalle.

  Miksi BuildTak on parempi kuin maalinauhat, BlueTape ja kuumuutta kestävät kalvot

  Jos olet jo käyttänyt maaliteippiä, BlueTape tai Kapton, huomaat, että BuildTak-levyt ovat paljon jäykempiä. Siksi voit asentaa ne paljon helpommin tai levittää paljaalle rakennustasolle. Suurella todennäköisyydellä he heittävät paljon vähemmän kuplia.

  Kuinka suojata rakennusalustasi BuildTakilla

  BuildTak-tekniikka on luonnostaan ​​kestävää. Se suojaa tehokkaasti rakennusalustasi ja oikein käytettynä se kestää kauemmin kuin Kaptonin tai BlueTapesin tavallinen jaksoaika.

  Vähennä vääntymistä ja lisää 3D-tulosteiden tarttuvuutta

  Yleensä tartunnan lisäämiseksi ei tarvita erityishoitoa tai temppuja (hiuslakan, asetonilietteen, painolevyjen jne. Käyttö). Kun olet suorittanut kriittisen prosessivaiheen suuttimen korkeuden säätämiseksi, BuildTak toimii. Kokemuksemme on osoittanut, että 3D-painetut esineet tarttuvat lujasti rakennuksen pintaan koko valmistusprosessin ajan. Tämä vähentää vääntymisriskiä. Kun 3D-tulosteet ovat valmiit, voit poistaa osan helposti, nopeasti ja tuhoamatta sitä. Tämä on paljon nopeammin kuin olet tottunut.

  Parempi tarttuvuus PLA: lle ja ABS: lle

  BuildTak toimii sekä ABS: lle että PLA: lle. Jos käytät 3D-tulostinta useiden materiaalien kanssa, voit yksinkertaisesti jättää BuildTakin käyttöjärjestelmällesi. Tämä säästää aikaa. Jopa vahvat lämmitetyt painepetit eivät ole ongelma. BuildTak on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista ja se on suunniteltu kestämään tavanomaisen FFF / FDM 3D -tulostimen (esim. 110 - 125 ° C lämmitetty 3D-tulostuspeti) korkeat lämpötilat.

  Kun olet valmis vaihtamaan BuildTak-levyn, se irtoaa helposti ja yhtenä kappaleena, eikä jätä liimajäämiä.

   

  Kuinka käytän BuildTakia?

  1. Pyyhi paljas rakennusalusta ja varmista, että se on puhdas ja likainen

  2. Leikkaa BuildTak-levy rakennuslevyn kokoiseksi (jos näin ei vielä ole)

  3. Poista valkoinen taustapaperi ja kiinnitä BuildTak-arkki paljaaseen rakennuslevyyn. Aloita rakennusalustan toiselta puolelta ja jatka hitaasti toiselle puolelle. Käytä luottokorttiasi tai tarra-asetinta sen haaroittamiseen.

  4. Kalibroi nyt rakennustasosi uudelleen. Suuttimen korkeus on asetettava oikein tavallisen paperin likimääräiseen paksuuteen. Avain onnistuneeseen BuildTak-sovellukseen on tasainen 3D-tulostuspatja ja oikea suutinkorkeus!

  Mitkä ovat parhaat käytännöt BuildTakin pitkäikäisyyden varmistamiseksi?

  Suosittelemme käyttämään lastaa, jolla on sileät tai pyöristetyt kulmat. Vältä esineiden teräviä reunoja tai kulmia, jotka nopeuttavat BuildTak-levyn kulumista. Älä koskaan käytä puhdistukseen teräviä liuottimia, kuten asetonia. Voit käyttää puhdistukseen vain vettä tai alkoholia.

  Varmista aina, että FFF-3D-tulostimesi suutin on vaakasuorassa eikä ole suorassa kosketuksessa BuildTak-levyn kanssa. On suositeltavaa asettaa suuttimen korkeus vähintään tavallisen paperin paksuuteen. Jos yrität saavuttaa optimaalisen suuttimen korkeuden, on parempi aloittaa suuremmalta etäisyydeltä, aloittaa 3D-testitulostus ja yksinkertaisesti pienentää suuttimen korkeutta useilla vaiheilla, kunnes testitulosteet ovat lopulta jumissa.

  Miksi 3D-tulosteet eivät tartu BuildTakiin?

  Näiden puutteiden vuoksi 3D-tulosteet eivät yleensä tartu rakennusalustaan. Yleensä ekstruuderin suulake on liian kaukana BuildTak-levystä. Pienennä etäisyyttä ja 3D-tulostuslaatu paranee. Toinen syy voi olla, että BuildTak-pinnoitteesi on vahingoittunut aggressiivisella puhdistuksella tai mekaanisella voimalla.

  Miksi 3D-tulosteet tarttuvat liian hyvin BuildTakiin?

  Näin voi käydä, jos suutin on liian lähellä BuildTak-levyä. Lisää hiukan suuttimen korkeutta ja varmista, että 3D-tulostuspatja on vaakasuorassa. Testaa asetuksesi ennen ensimmäisen oikean 3D-tulostuksen suorittamista. Huomaa, että lämmitettyä rakennuslevyä ei tarvitse valmistaa PLA: lla tai poistaa PLA: lla valmistettuja osia.

  Mitkä materiaalit toimivat BuildTakin kanssa?

  BuildTak toimii ABS-, PLA-, HIPS-, PET +-, tiili-, puu- ja joustavien (TPE) filamenttien kanssa. Lisäksi nailonia ja T-lasia (PETT) on jo 3D-painettu ohuella kerroksella pestävää liimaa BuildTak-pinnalle.

  Osta BuildTak ja hyödy 3D-tulosteiden parantuneesta tarttuvuudesta ja vähemmän vääntymisestä.

  Viimeksi katsottuja tuotteita